Συνέντευξη του Γιώργου Καραγιάννη, διευθύνοντος συμβούλου και εταίρου των Astra Suites, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, στην εκπομπή του Atlantea “Στο μεταξύ…” του Κώστα Κωνσταντινίδη

Τον κο Γιώργο Καραγιάννη, διευθύνοντα σύμβουλο και εταίρο των Astra Suites, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, φιλοξένησε η εκπομπή του Atlantea “Στο μεταξύ…”, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Ο κος Καραγιάννης στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της τριακονταετούς παρουσίας του στη Σαντορίνη, στο πόσο διαφορετική ήταν η διαβίωση τότε στο νησί και στο προφίλ των υψηλού εισοδήματος τουριστών εκείνης της περιόδου. Ειδική αναφορά έγινε στον Γιώργο Χατζηγιαννάκη που πρόσφατα απεβίωσε.

Στη συνέχεια ο κος Καραγιάννης απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα βραβεία που έχουν κατακτήσει τα Astra Suites και τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στις σχετικές διαδικασίες.

Κατόπιν, στο κύριο μέρος της εκπομπής, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην προσέλκυση υψηλής εισοδηματικά πελατείας στη Σαντορίνη και στα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την πιθανότητα το νησί να γίνει προορισμός τουρισμού πολυτελείας.

.
.